Parafia Lubartów
-
Parafia Lubartów
Proszę o skan do aktu urodzenia Cajkowski Ignacy Antoni Lubartów 28-cze 1789 O: Tomasz, M: Wiktoria, Rutka / Rutka de Parochia Rudnensi [?].
Lub wskazanie gdzie go mogę znaleść
To jest mój przodek.
Lub wskazanie gdzie go mogę znaleść
To jest mój przodek.
Krzysztof Szymański
Super, dziękuję!
Dodaj jeszcze nazwisko matki Kajetana Leśniowolskiego - akt poniżej Czajkowskiego.
Antonina Żukowska.
Czemu akurat te dwa akta chrztu zawierają nazwiska matek - pewnie przypadek, ale są podane.
Dodaj jeszcze nazwisko matki Kajetana Leśniowolskiego - akt poniżej Czajkowskiego.
Antonina Żukowska.
Czemu akurat te dwa akta chrztu zawierają nazwiska matek - pewnie przypadek, ale są podane.
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Chotcza, Karczmiska, Kazimierz Dolny, Końskowola, Opole Lubelskie, Piotrawin, Wąwolnica, Wilków.
Odpowiadam tylko na majle, na PW NIE
Parafie: Chodel, Chotcza, Karczmiska, Kazimierz Dolny, Końskowola, Opole Lubelskie, Piotrawin, Wąwolnica, Wilków.
Jednak przypadek...
Przejrzałem +/- 25 stron i nie ma nigdzie nazwiska matki.
W trzech przypadkach dzieci były tak szlacheckie, że nawet troje chrzestnych rodziców miały...
Ale nazwiska matki BRAK.
Przejrzałem +/- 25 stron i nie ma nigdzie nazwiska matki.
W trzech przypadkach dzieci były tak szlacheckie, że nawet troje chrzestnych rodziców miały...
Ale nazwiska matki BRAK.
Dziękujemy Grzegorzowi!
Dostałem pytanie o miejsce urodzenia Ignacego Antoniego Czajkowskiego z w/w skanu.
Jest podane w akcie: Rutka - parafia Rudno.
Dostałem pytanie o miejsce urodzenia Ignacego Antoniego Czajkowskiego z w/w skanu.
Jest podane w akcie: Rutka - parafia Rudno.