[center]Zaproszenie w wiekszym formacie [/center]
Zapraszamy na ognisko integracyjne 22 lipca 2017
Moderator: avee
Zapraszamy na ognisko integracyjne 22 lipca 2017
Ostatnio zmieniony 24 lip 2017, 11:22 przez Greg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Są osoby, które "wpadały na chwilkę" na indeksowanie. Są osoby, które regularnie indeksują wpisując metryki raz na miesiąc,co dwa tygodnie, co tydzień. Niektórzy zawiesili indeksowanie, ale też pojawiają się zupełnie nowe osoby.Cieszy 6 milionów.Liczba indeksów robi wrażenie. Lubgens jest bardzo znany w gronie pasjonatów genealogii z całej Polski i za granicami, ale jest też rozpoznawalny wśród duchownych i pracowników USC.
Pozdrawiam Marcin
-
-
-
Szybciej to będzie teraz bo wielu pasjonatów dostało "swoje" parafie, a wszyscy wiedzą że najlepiej robić swoje
Za to można na spotkaniu wypić piwko
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że postaram się o jeszcze więcej materiału do opracowania.
Ważne jest również, że wiele osób pomaga w pracy nad metrykami "trydenckimi" i 'austriackimi" są to osoby już doświadczone, ale i zupełnie stawiające pierwsze kroki aczkolwiek z wielkim potencjałem i bardzo miło się z takimi osobami współpracuje, za wszystko wielkie dzięki

Za to można na spotkaniu wypić piwko

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że postaram się o jeszcze więcej materiału do opracowania.
Ważne jest również, że wiele osób pomaga w pracy nad metrykami "trydenckimi" i 'austriackimi" są to osoby już doświadczone, ale i zupełnie stawiające pierwsze kroki aczkolwiek z wielkim potencjałem i bardzo miło się z takimi osobami współpracuje, za wszystko wielkie dzięki

-
Cieszymy się, że kolejny milion na wakacjach minięty, ale patrzmy też w przyszłość. Gdyby nie XVIII wiek trudno byłoby uzyskać ten wynik. To dobrze, że ludzie szukając przodków decydują się na indeksację "łaciny". To daje nam efekt w postaci nowych indeksów, ale można zauważyć, że jest wiele "dziur", jeśli chodzi o XIX wiek w wielu parafiach rzymkat. mimo dostępności na szwa.pl
Pozdrawiam Marcin