Czy cmentarz w Łukowie ma wyszukiwarkę grobów online?
Poszukuję mojego pradziadka. Znam tylko jego imię i nazwisko - Stanisław Michalak. Jest ono dość popularne i mam problem ze znalezieniem właściwej osoby.
Jego żona urodziła się w parafii Łuków, chciałam więc przejrzeć kto jest pochowany w tej parafii.
Ich aktu małżeństwa nie znalazłam na szukajwarchiwach.
Wiem, że przodek był kolejarzem - niestety archiwa PKP nie podadzą mi żadnych danych, jeśli nie przekażę im daty urodzenia. Mają wielu Stanisławów Michalaków w aktach.
Prawdopodobnie urodził się po roku 1890 i żył krótko, ok. 40 lat.
Cmentarz w Łukowie
Maju,
możesz podać więcej danych o jego żonie?
To, że urodziła się w parafii Łuków może, ale nie musi, świadczyć tylko o tym, że w tej parafii był ślub. Najczęściej po ślubie młodzi zamieszkiwali w parafii pana młodego, bardzo rzadko w parafii panny młodej.
możesz podać więcej danych o jego żonie?
To, że urodziła się w parafii Łuków może, ale nie musi, świadczyć tylko o tym, że w tej parafii był ślub. Najczęściej po ślubie młodzi zamieszkiwali w parafii pana młodego, bardzo rzadko w parafii panny młodej.
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Chotcza, Karczmiska, Kazimierz Dolny, Końskowola, Opole Lubelskie, Piotrawin, Wąwolnica, Wilków.
Odpowiadam tylko na majle, na PW NIE
Parafie: Chodel, Chotcza, Karczmiska, Kazimierz Dolny, Końskowola, Opole Lubelskie, Piotrawin, Wąwolnica, Wilków.
Odpowiadam tylko na majle, na PW NIE
Domyślam się:MireQ pisze:więcej danych o jego żonie
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... 667#485667
Wiele zapomniałam. Przeminęło z wiatrem.